Son Dakika
Balıkesir’in Havran ilçesi yakınlarındaki Şapçı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Suriyelileri taşıyan bir midibüsün istinat duvarına çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Kazada, karayolu savaş alanına dönerken, can yelekleri yola dağıldı. Edinilen bilgilere göre, dün akşam İstanbul Aksaray’dan yola çıkan Suriye uyruklu olan mültecileri taşıyan minibüs, sabah saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp istinat duvarına çarptı.
Can pazarının yaşandığı kazada bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar Edremit ve Burhaniye Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.
Kaza yerinde Balıkesir Valisi Mustafa Yaman da incelemelerde bulundu. Yaman, yaptığı açıklamada, “Çok üzücü bir kaza. 9 ölü, 30 yaralı var. Mülteci olduğu söyleniyor. Araştırmalarımız sürüyor. Kaza ile ilgili detaylar netleşince açıklama yapılacak” dedi.
Etiketler: Balıkesir Valisi Mustafa Yaman » Burhaniye » Edremit » İstanbul Aksaray » Kaza » Minibüs » Suriye uyrukluYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER