logo

07 Şubat 2015

Şok ayrılık tweeti attı! Galatasaraylı taraftar şokta!

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.

Gs-galatasarayGalatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile kafalarda soru işaretleri bıraktı. Galatasaray Liv Hospital’ın Maccabi ile oynadığı maçta yaşananlar nedeniyle bir süredir sert açıklamalar yapan Ataman, bu kez istifa sinyali verdi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, twitter üzerinden,”Galatasaray sevgim,kazanma hirsim,mucadelem asla bitmez ancak her insanin bir sabri, iyi niyetinin bir siniri vardir…………….” açıklamasını yaparken, bu sözler istifa sinyali olarak yorumlandı.

Galatasaray Basketbol Şubesi, ekonomik olarak zor günler geçirirken, takımın ve teknik kadronun da maaşlarını almakta zorlandığını biliniyor.

Etiketler: » » » »
Share
1339 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.