logo

06 Haziran 2014

Şenol Güneş bombayı patlattı! Milli kaleci…

Transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Bursaspor kaleci Sinan Bolat ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmaları devam ediyor. Emre Taşdemir ve Aydın Karabulut ile anlaşan Bursaspor, teknik direktör Şenol Güneş’in talimatı doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Güneş’in geçtiğimiz sezon kalesinde hayal kırıklığı yaşatan Fransız kaleci Sebastian Frey’i takımda istemediği öğrenildi. Önceki gün Sinan Bolat’ın kardeşi ve menajeriyle görüşen yeşil-beyazlı yönetimin bu transferde uzun bir yol kat ettiği ifade edildi. Güneş’in kalesini teslim etmek istediği Bolat’ın da yeşil-beyazlı kulüpte oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

HOLMEN İÇİN KAYNAK ARANIYOR
Öte yandan yeşil-beyazlılar Holmen sevdasından vazgeçmiyor. Güneş’in kadrosunda ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için yönetim kaynak arıyor. Fenerbahçe’nin görevlendirdiği menajerlerle görüşmeler yapan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın sanayicilerden destek isteyeceği iddia edildi. Yeşil-beyazlılar, bu kaynak sayesinde Holmen’i renklerine bağlamak istiyor

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
2720 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.