logo

‘Mossad’la işbirliğini göremeyene yazıklar olsun!’

“Paralel yapı”yla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Paralel yapı’daki samimi insanlar Bu yapının Mossad’la işbirliği tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun” dedi.

Recep Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD Genel Kurulu’nda konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Bırakın hainler, dostları ile yürüsün. Ama biz birbirine kenetlenmiş tuğlalar gibi yeni Türkiye mücadelesini vermeye devam edeceğiz.

Bu yapı dini hassasiyetleri kullandı. Başka derneklere, cemaatlere hayat hakkı tanımadılar. Biz yandık onlar yanmasın.

Paralel yapıdaki samimi insanlar bu yapıyı sorgulasınlar. Bu yapının Mossad’la işbirliği tuttuğunu hala göremiyorlarsa yazıklar olsun. Her şey çok açık ve net ortada.

“ANARŞİST MİSİN?”

Sen anarşist misin? Sen nasıl olur da adalet sarayının önünde broşür dağıtırsın. Sen savcısın nasıl böyle şeyler dağıtırsın. Adam mı kalmamıştı?

“SEN KİMSİN?”

Muhatapları cumhurbaşkanı değilmiş, sen kimsin? Bu fakiri millet muhatap görmüş; sen beni muhatap görsen ne yazar görmesen ne yazar.

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Yeni Anayasa’nın ne büyük ihtiyaç olduğunu görmeliyiz. Bunun içinde yeni Türkiye hedefi var. Hızı artıracak sistem değişikliğine ihtiyaç var. Sistem değişikliği ayaklarımızı prangalardan kurtaracak. 7 Haziran Türkiye’nin kırılma noktasıdır.

400’ü alan iktidar yeni Türkiye’nin temel taşlarını döşeyecektir. Bunu böyle görmemiz lazım. 2011’de yeni anayasa ihtiyacını hazırlattım. En önemli başlıklardan biri başkanlık sistemi. Hızlı gitmek, seri kararlar almamız lazım.

Etiketler: » » » »
Share
546 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.