logo

Meteoroloji’den sıcaklık uyarısı

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, Batı Akdeniz’de yüksek sıcaklık ve düşük nemden dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

sıcaklık-derece-güneşBatı Akdeniz’de yüksek sıcaklık ile düşük nemden dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede hava sıcaklığı yarın 1 ila 3 derece artacak.

Bölgedeki en yüksek sıcaklığın Muğla’da 42, Antalya’da 41, Burdur’da 37, Isparta’da ise 35 derece olması bekleniyor.

Rüzgar ise kuzey yönlerden, yarın öğleden sonra sahil kesiminde güney yönlerden orta kuvvette esecek.

Açıklamada, yüksek sıcaklık ile düşük nemden dolayı meydana gelebilecek orman yangını ve benzeri olumsuzluklara karşı dikkatli, tedbirli olunması gerektiğine işaret edildi.

Etiketler: » » » » » » »
Share
743 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.