Son Dakika
Eski Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, CHP’ye üyelik başvurusu yaptı.
CHP Fındıklı İlçe Başkanı Mehmet Oktay Büyüklü, Mehmet Bekaroğlu’nun üyelik kaydı için ilçe başkanlığına başvuruda bulunduğunu söyledi.
Büyüklü, Bekaroğlu’nun başvurusunu, parti genel merkezine gönderdiklerini ifade etti.
Refah Partisi’nden 1999 yılında Rize milletvekili olarak seçilen Bekaroğlu, partisinin Anayasa Mahkemesince kapatılmasının ardından geçtiği Fazilet Partisi ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Saadet Partisi’nden 2004 yılında istifa ettikten sonra bir grup arkadaşıyla Doğu Konferansı Platformu’nu kurarak Ortadoğu’ya yönelik sivil diplomasi çalışmaları yapan Bekaroğlu, 2009 yılındaki yerel seçimlerde Saadet Partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
Halkın Sesi Partisi’nin (HAS Parti) kurucularından olan Bekaroğlu, partinin siyasi işler ve insan haklarından sorumlu genel başkan yardımcılığı ile İstanbul İl Başkanlığı görevlerini üstlendi. Bekaroğlu, son olarak 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Saadet Partisi’nden Rize belediye başkan adayı olmuştu.
Etiketler: 2014 Mahalli İdareler Seçimleri » CHP » CHP Fındıklı İlçe Başkanı » Doğu Konferansı Platformu » fazilet Partisi » has parti » Mehmet Bekaroğlu » Mehmet Oktay Büyüklü » Ortadoğu » Refah Partisi » Rize belediye başkan adayı » Saadet PartisiYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER