logo

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın ilk tweet’i

İlk tweet’ini atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sigaranın sinsi bir zehir olduğunu vurgulayarak, “Sigaraya teslim olma” dedi.

Recep Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’den ilk paylaşımını yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü‘yle ilgili paylaşımlarda bulundu.

Sigaranın zararlarıyla ilgili paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gönderdiği tweetle, sigaranın içene ve çevresine verdiği zarara değindi.

Erdoğan ilk tweet

Sigaranın zararlarıyla ilgili istatistikler de paylaşan Erdoğan, takipçilerini sigarayı bırakmaya davet etti.

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’ne atıfta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,“#SigarayaTeslimOlma” hashtag (etiket)’ini kullandı.

Erdoğan ilk tweet

İLK TWEETİ

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı ve Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu üyesi Mücahit Küçükyılmaz, @RT_Erdogan hesabının yeni alındığını söyledi.
Küçükyılmaz, “Şu andan itibaren beyefendi kullanacak. Bugün Dünya Sigarayı Bırakma Günüidi. İlk tweetini attı. Böyle anlamlı bir günde başlamak istedi. Ekibi, danışman arkadaşlar da beyefendinin talimatı, izni doğrultusunda zaman zaman hesaptan paylaşımda bulunacak” dedi.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
651 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.