Son Dakika
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir’de bulunan İnavasyon ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti.
Başakşehir Living-Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi, yazılım ve grafik tasarım ile ilgili projeleri hayata geçiren bir yerdir. Bu projeler İstanbul Valisi Vasip Şahin’in ilgisini çekti.
Akıllı Ev ve seminer salonu, Showroom Alanı, Çalışma Ofisi, Kullanıcı Denetim Merkezi ve 3 boyutlu yazıcıdan çıkan projeler hakkında Vasip Şahin Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı Cengiz Arslan’dan bilgi aldı.
3 boyutlu yazıcılardan, akıllı ev teknolojisine, Türkiye’nin ilk sesli sosyal ağından, atık suları geri dönüştüren sisteme, akıllı aynadan, taştan kağıtlara kadar bütün projeleri gözlemleyen Şahin; “ Eğitimleri, Uygulamaları ve Mimarisiyle başarılı bir proje olmuş. Ülkemizde bu tür merkezlerin artması hepimizin ortak dileği. Birçok kuruma örnek olan bu projeden dolayı Başakşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.
Kaynak: Ajanslar
Etiketler: Başakşehir » Başakşehir Haberleri » Başakşehir ile ilgili haberler » Başakşehir Living-Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi » Başakşehirdeki Haberler » İstanbul Valisi Vasip Şahin
Yorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER