Son Dakika
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adanaspor ile yaptıkları “İyi Niyet Protokolü”nün imza töreninde açıklamalarda bulundu.
Adanaspor ile yaptıkları “İyi Niyet Protokolü”nün imza töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, bir muhabirin “Adanasporlulara vereceğiniz bir müjde var mı?” sorusu üzerine esprili bir dille “Demba Ba’yı Adanaspor’a yollamayı düşünüyoruz.” dedi.
Orman’ın imza törende yaptığı açıklamalar şu şekilde:
“Beşiktaş olarak Adanaspor’un büyük hissedarı olmayacağız. Patron olarak değil, işbirlikçi olarak geliyoruz. Adanaspor’dan %51’in altında bir hisse alacağız. Yatırım yapacağız. Bu proje kapsamında Adanaspor’un Süper Lig’e çıkması halinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağız. Gökhan Keskin, Beşiktaş-Adanaspor iş birliğinin temellerini oluşturacak. Kurumlarda devamlılık esastır. Bu anlaşma ilerleyen yıllarda bozulmaz, büyütülür. Beşiktaş’ın gündeminde sadece Adanaspor yok. Başka projelerimiz de var. Özellikle yurt dışında ilgilendiğimiz kulüp var.”
Etiketler: adanaspor » Beşiktaş » Demba Ba » Fikret Orman » Gökhan Keskin » İyi Niyet Protokolü » Süper LigYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER