logo

06 Kasım 2014

Beşiktaşlı yıldız: Emre ve Volkan yüzümüze nasıl bakacak!

Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların yankısı sürmeye devam ediyor.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbiDerbiye Slaven Bilic-Emre Belözoğlu tartışması damga vururken, gerilimin bununla da sınırlı olmadığı ortaya çıktı.

“DIŞARIDA GÖRÜŞECEĞİZ”

Kırmızı kart pozisyonunda Emre Belözoğlu ile Veli, Olcay ve Oğuzhan arasında yaşananlar, devre arasına taşındı. Özellikle saha içinde birbirlerinin boğazını sıkan Emre ile Veli yumruklaşmanın eşiğine geldi.

Emre, boğazındaki izleri gösterdiği Veli’ye, “Seninle dışarda görüşeceğiz. Yer ver orada buluşalım, hesaplaşalım” diye sert çıktı. Veli Kavlak’ın ise “Allah’tan başka kimseden korkmam, senden mi korkacağım? İstediğin yere gelirim” diye yanıt verdiği ifade edildi.

TOPAL-BEKİR AYIRDI

Emre, Volkan Demirel’in de katılımıyla tepkisini diğer Siyah-Beyazlı oyunculara da sürdürürken Oğuzhan Özyakup ise “Siz kimsiniz burada ona buna bağırıp çağırıyorsunuz” diye karşılık verdi. Kavgayı Fenerbahçe’den Mehmet Topal ile Bekir’in ayırdığı belirtildi.

OĞUZHAN: YÜZÜMÜZE NASIL BAKACAKLAR?

Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan, Fenerbahçeli Emre ve Volkan’la yaşadıklarını yöneticilere anlatırken, Ay-Yıldız hatırlatması yaptı. Ozzie, “Bize ‘Dışarıda görüşürüz’ diyen Volkan ve Emre yarın Milli Takım’da nasıl yüzümüze bakacak merak ediyorum. Biz Milli Takım için ter akıtırken bize küfreden, tehdit eden insanlarla nasıl başarılı olacağız bilemiyorum” dedi.

Kaynak : Habertürk

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
Share
767 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.