logo

12 Kasım 2014

Başkan Aziz Yıldırım o gün ‘fırtına’ koparacak!

F.Bahçe Başkanı cuma günkü basın toplantısında görüntüler eşliğinde tribün olaylarından sorumlu tuttuğu GFB taraftar grubuna yüklenecek.

Aziz YıldırımMaraton üst tribünde iptal edilen kombineler hakkında kamuoyuna bilgilendirme yapacak olan Yıldırım’ın GFB taraftar grubunu hedef alan sert açıklamalar yapması bekleniyor.

Voleybol maçında başlayan G.Birliği maçında devam eden son olarak oynanan Ç.Rize karşılaşmasında da sürdürülen protestolar üzerine konuşacak olan başkan dün itibarıyla derin bir çalışmaya imza attı.

BELGELERLE KONUŞACAK

Tribün gerginliğinden sorumlu tuttuğu GFB’nin bundan önce karıştığı olayları gündeme getirecek olan başkan, kulübün uğradığı maddi zararı belgelerle destekleyecek.

Avrupa maçında atılan yabancı maddelerden dolayı alınan cezalar, seyircisiz maçta stat dışından sahaya atılan meşaleler ve Almanya’nın B.Dortmund-G.Saray maçındaki emsal tutumu da toplantıda gündeme gelecek. Başkanın cuma yapacağı toplantıya görüntülü destek de verilecek.

Etiketler: » » » » » »
Share
1082 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.