logo

Başbakan’dan doğum servisine sürpriz ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu Sakarya mitingi sonrası hastane ziyareti yaptı. Başbakan Davutoğlu yeni doğan servisinde annelere doğum yardım ücretlerini verdi. Davutoğlu bir kız çocuğuna isim verdi ve dua etti.

davutoğlu-doğum-yardımBaşbakan Ahmet Davutoğlu Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni doğan servisini ziyaret etti. Davutoğlu’nun ziyaret nedeni ise, 15 Mayıs’ta yürürlüğe giren doğum yardımı uygulamasıydı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile birlikte annelere yardım çeklerini verdi.

Yeni doğan servisindeki bebeklere altın takan ve anneleriyle sohbet eden Başbakan Davutoğlu, bir bebeğe isim verdi ve dua okudu.

Başbakan Davutoğlu, “Babası nerede? Bak ona söyle Başbakan geldi, bu kızın adı Elif Sultan olacak dedi. Kulağına da duayı öyle okudu dersin” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
626 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.