Son Dakika
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, A Milli Takım’ı yönettiği zamana dair açıklamalar yaptı.
Abdullah Avcı, A Milli Takım’ın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e de göndermelerde bulundu.
En çok neyin yıprattığı sorulan Abdullah Avcı, “Ben oyuncu ve oyun üzerinden yapılan eleştirilere hep saygı gösterdim. Ama sahanın dışındaki eleştiriler olmaz. Ben bir aileyim; annem babam var, çocuklarım var. Sahanın dışındaki eleştiriler beni çok yıprattı, üzdü. Dil, din, tarikat, mezhep, cemaat… O gün beni bunlarla eleştirdiler, üzüldüm.” dedi.
BEN BIRAKTIM 4.’YDÜK YİNE 4.’YÜZ
Avcı, “Medya bana ilk dönem çok destek oldu. Sonrasında eleştirdiler, ama normal, başarılı olamadım ki zaten. Ben başarısızım, benden önceki de başarısız, benden sonraki de başarısız. Daha önce de söyledim; “Ben bıraktım 4.’ydük, yine 4.’yüz.” Türk Futbolu’nda kavgaya gerek yok. Bizim artık oyunu, gelişimi, değişimi konuşmamız lazım. Ben polemik konusu olmak istemeyen bir teknik adamım.” dedi.
ÇOK FARKLI BİR ABDULLAH AVCI OLACAK
Bir daha var mı gönlünüzde milli takım sorusuna karşı Avcı, “Şu anda öyle bir hedefim yok. Ama bir gün yeniden nasip olursa… O zaman çok daha başka bir Abdullah Avcı olacağı kesin…” dedi.
Kaynak : Fanatik
Etiketler: A Milli Takım » Abdullah Avcı » Başakşehir Teknik Direktörü » Fatih Terim » Türk futbolu » Türkiye Futbol DirektörüYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER