logo

02 Kasım 2014

Melo Dortmund maçında sahada mı? Açıklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund takımıyla 4 Kasım Salı günü karşılaşacak Galatasaray’da Felipe Melo sevinci yaşanıyor.

Felipe MeloSpor Toto Süper Lig’in 7. haftasında İstanbul Başakşehir ile yapılan maçta sakatlanan ve Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Felipe Melo, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Yıldız futbolcu, Dortmund maçında forma şansı verildiği takdirde sahadaki yerini alabilecek.

Sakatlığı süren Aydın Yılmaz ise takımdan ayrı salonda ve sahada kuvvet ile dayanıklılık çalışması yaptı.

Taktik çalıştılar

Sarı-kırmızılı ekip, Borussia Dortmund maçı için İstanbul’daki son antrenmanını yaptı. Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan antrenman, üç grup olarak yapılan top kapma çalışmasıyla başladı. Sarı-kırmızılılar, çalışmanın ana bölümünde gruplar halinde taktik uygulamalar üzerinde durdu.

Yarın Almanya’ya gidecekler

Galatasaray, Borussia Dortmund maçı için yarın Almanya’ya gidecek.

Sabah saatlerinde özel uçakla Dortmund’a hareket edecek sarı-kırmızılı takım, maçın oynanacağı Signal Iduna Park’ta TSİ 20.00’de son antrenmanını yapacak. Teknik direktör Prandelli ve bir futbolcu da TSİ 19.30’da statta basın toplantısı düzenleyecek.

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
763 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.